Ваканция за деца от социално слаби семейства с добри оценки в училище организира Областният управител

Добавена на:
12.06.2017/13:22
Коментари: 0

По лична инициатива на Областния управител на Софийска област Илиан Тодоров започва организиране на безплатен летен отдих за деца, които са от социално слаби семейства, сираци, с много добри и отлични оценки в учебната и извънучебна дейност, живеещи на територията на Софийска област, се казва в съобщение, публикувано на сайта на администрацията.

Ще бъдат включени деца от всичките 22 общини на областта, като първите ще бъдат от община Ботевград. В периода 16-19 юни 2017 г. ще почиват на вила „Горска поляна“ в Боровец и ще се насладят на красотата на най-стария планински курорт в България. Там те ще имат възможност да се отдадат на игри, забавления и запознаване с основите на нашите източноправославни християнски и морални ценности, традиции и култура.

Целта на инициативата е „Да се осигурят на децата в неравностойно положение от областта дни, прекарани в приятелство, спортен дух, много емоции и впечатления от една незабравима ваканция, която да ги върне в училище заредени, мотивирани и очакващи с нетърпение следващата ми покана!“, обяснява Областният управител Илиан Тодоров.

EspressoNews

Коментари

Няма добавени коментари.

Добави коментар: