Спортни прояви по повод честванията на Видовден в Годеч

1862 преглеждания

Спортна програма съпътства честванията на Видовден, който е празник на град Годеч. В спортна зала в града се проведоха футболен турнир и турнир по волейболен турнир.

Четири отбора по футбол от домакина Годеч, Драгоман, Своге и Искрец се включиха в надпреварата, която се проведе в събота. След игра всеки срещу всеки, първото място взеха младите футболисти от ФК "Драгоман" с две победи и един равен резултат, втори останаха с две победи и една загуба играчите от Годеч, трети възпитаниците на ФК "Спортист", Своге с една победа и един равен мач и четвърти момчетата от Искрец.

Волейболният турнир, който се проведе в неделя, участваха четири отбора - Godech Volley” (Годеч), AVC Svoge Spikes (Своге), „Ентусастите” (София) и „Big VolleyBall” (София), бе спечелен от „Big Volley Ball”, който в битката за трофея победи AVC Svoge Spikes (Своге), третото място завоюва отборът на Годеч „Godech Volley”, който в мача за третото място победи „Ентусиастите” (София).

Всички участници получиха в спортните дни, които бяха част от празничната програма на община Годеч, по случай Видовден, получиха купи и грамоти за участие, които им бяха връчени от зам.-кмета на общината Надя Сотирова, информира Актуален глас.

EspressoNews

*Снимки: Актуален глас