Изнесена приемна на ОИЦ-София в Божурище

1188 преглеждания

Екипът на Областен информационен център-София ще проведе изнесена приемна в грaд Божурище (на площада, пред административната сграда на общината) на 4 юли (вторник) от 11.00 ч. до 14:00 ч., става ясно от публикация на официалния сайт на общината. Посетителите на приемната ще бъдат запознати с актуални и предстоящи за кандидатстване процедури по програмите, които се финансират от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ).

Всеки желаещ ще може да получи на място от експертите на ОИЦ напълно безплатна информация за: Оперативна програма (ОП) „Развитие на човешките ресурси“, ОП „Иновации и конкурентоспособност“, ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“, ОП „Региони в растеж“, ОП „Околна среда“, ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“, ОП „Добро управление“, ОП „Инициатива за малки и средни предприятия“, Oперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, Програма за развитие на селските райони и Програма за морско дело и рибарство. В рамките на инициативата ще бъдат раздадени информационни и рекламни материали.

ОИЦ-София (Договор №BG05SFOP001-4.001-0020-C01, изпълняван от Столична община) е част от мрежата от 28 информационни центъра, функциониращи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

EspressoNews