Вдъхновение от Ню Йорк

Добавена на:
26.08.2017/12:58
Коментари: 0

….. да не ви се привижда! Русата персона от снимката съм аз, разхождайки се някъде около Wall Street. Мисля, че се опивах да открия златния телец.

Не е тайна, че съм вманиачена по Ню Йорк. Любов, страст, вдъхновение, мечта, всички тези чувства изпълват мислите и душата ми, когато нюйоркските спомени се появят. Градът с двете лица, който  привлича и в същото време уморява с бързината си. Както казва една приятелка: “Толкова го обичам, но в същото време така силно го мразя!”

Anyway! Следя предимно американски фешън блогъри, по-конкретно успешни и усмихнати нюйоркчанки, които така ме инспирират, че не спирам да скролвам из профилите им.  Вълнувам се и с наближаването на Седмицата на модата и нямам търпение да видя какво ще изберат за дефилетата, които ще посетят.

 А сега ще ви “запозная” с някои от любимките ми и техните магически аутфити (в галерията), за да усетите нюйоркската мода и нейното изключително влияние в световен мащаб. Е, нека се разходим из авенютата и да се срещнем с модерните момичета на NY!

Keep going, girls!

Ивелина Кирилова

Коментари

Няма добавени коментари.

Добави коментар: