Жури от изтъкнати професионалисти ще определи носителите на почетния знак „Добрият пример“ 2017 за корпоративно социална отговорност

1908 преглеждания

Жури от изтъкнати общественици и професионалисти ще определи носителите на почетния знак „Добрият пример“ 2017 за корпоративно социална отговорност. Призът се дава за втора поредна година, като за него могат да кандидатстват фирми и неправителствени организации, които със своята дейност са подпомогнали каузи и проекти за развитие на региона на запад от София.

Сред журито личат имената на Ева Майдел – евродепутат от групата на Европейската народна партия, Десислава Василева – управляващ директор на Idea Advertising & PRБоян Петров – зоолог, еколог, спелеолог и алпинист, Максим Майдер – редакционен директор на сп. „Мениджър“, Надя Маринова – главен редактор на b2b Media, Стамен Янев – изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции и др.

Категориите, в които фирмите могат да кандидатстват са:

"Социална кампания, свързана с подкрепа на местната общност"

"Партньорство с местните институции във връзка с реализация на значими проекти за местната общност"

"Корпоративна благотворителност, свързана с подпомагане на нуждаещи се от региона"

"Екологични програми и програми за енергийна ефективност"

"Квалификационни програми, обучения, стипендии – инвестиция в образование"

"Интеграция на лица в неравностойно положение, политики срещу дискриминация"

"Развитие на обществени пространства и градска среда"

"Зелени практики в бизнеса"

"Инвестиции в спорт, младежка и детска активност"

"Предоставяне на възможности за кариерно развитие на младите хора"

Фирмите и неправителствените организации могат да подадат своите проекти на онлайн платформа, където могат да получат повече информация и подробности за изискванията в конкурса.

На същата платформа, в шест категории могат да бъдат номинирани граждани, които са се отличили с действия, свързани с активна социална дейност в сферата на културата, спорта, благотворителността, извършили са животоспасителни дейности и др.

Платформата ще бъде активна до 06.10.2017 г., а носителите на почетния знак ще станат известни по време на второто издание на събитието "Добрият пример на запад от София", което ще се проведе на 24.10.2017 г. от 16:00 ч. в шоурума на „Ситроен“, в град Божурище.

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PR, ИКЕМ.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс.

EspressoNews