Филиал за спешна медицинска помощ ще бъде открит в Божурище

1532 преглеждания

Филиал за спешна медицинска помощ ще бъде открит в Божурище. Това става ясно от публикация на кмета Георги Димов на официалната му фейсбук страница.

Филиалът ще бъде открит през октомври и ще бъде част от структурата на ЦСМП - София. Спешната помощ в общината ще се осигурява от екип, състоящ се от постоянно действащ лекарски и стационарен екип, който включва: лекари, медицински фелдшери, медицински сестри и шофьори на линейка.

„Както винаги до сега, желанието ми е работещите за нуждите на Центъра, да бъдат жители на община Божурище. Апелирам към всички, които желаят да работят на изброените по-горе позиции, да заповядат от 11 .09. 2017 г. (понеделник) до 29.09.2017 г. (петък), от 08:30 ч. до 16:30 ч., да входират в Деловодството на община Божурище заявление със свободен текст, в който да присъства и телефон за връзка.“, казва в публикацията си г-н Димов.

Към заявлението е необходимо да бъде приложена автобиография. Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю - събеседване, като при покриване на съответните критерии, ще им бъде разяснено какъв набор от документи ще бъде необходим за назначаването им.

Повече информация може да бъде получена на телефон: 0882882016.

„Скъпи съграждани, надявам се с тази нова придобивка да бъдете по-спокойни за вашето здраве и това на близките Ви, тъй като ще можете да разчитате на навременна и бърза реакция при необходимост!“, завършва публикацията на кмета.

EspressoNews