13 точки ще разгледа местният парламент в Годеч на следващото си заседание

1016 преглеждания

То се свиква на 28 септември

Общински съвет - Годеч ще заседава на 28 септември 2017 г. Началният час на заседанието е 09.30 ч. , а проектът на Дневен ред включва 13 точки.

Ще бъде отчетена дейността на Общински съвет-Годеч и неговите комисии за периода януари– юни 2017 г., след което кметът на общината ще отчете на свой ред  изпълнението на решенията на местния парламент за същия период.

Общинарите ще разгледат предложение по Наредбата за управление на общинските пътища на територията на община Годеч, както и два отчета на кмета -  Отчет за изпълнение на бюджета на Община Годеч и сметките за средства от ЕС за 2016 г. и Отчет за разпределение на целевата субсидия за капиталови разходи от бюджета на Община Годеч за 2016 година, както и изпълнението на същите направления за първото полугодие на 2017-та.

Местният парламент ще реши още дали да бъде удължен срока за ползване на предоставена временна финансова помощ на МИГ „Берковица и Годеч”, както и дали да бъде допълнен списъкът с имоти за отдаване под наем с публични търгове.

Съветниците ще се произнесат още и дали общината да кандидатства с проект „Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване” по ОП РЧР, както и дали да бъдат създадени маломерни паралелки в СУ „Проф.д-р Асен Златаров” за учебната 2017/2018 година.

Ето и пълният Дневен ред на предстоящото заседание.

EspressoNews