"Сватбен маратон" на сцената на НЧ "Христо Ботев 1934"

Добавена на:
02.10.2017/13:06
Коментари: 0

На сцената на НЧ „Христо Ботев 1934“ град Божурище, Драматичен театър – Търговище ще представи най-новия спектакъл в репертоара си  – „Сватбен маратон“ от Виктор Ляпин. Постановката ще бъде на 27 октомври /петък/ от 19 часа. Билети са на стойност от 10 лв. и могат да бъдат закупени от касата на читалището, всеки делничен ден от 08:00 – 18:00 ч.

„Сватбен  маратон“ е съвременна комедия, с  гротескно-абсурдни  елементи.  Действието се развива в малък град в провинцията. Там има фабрика, в която от време на време идват командировани да инсталират машини. И тъй като мъжката част от населението е отишло да печели в големите градове, то останалите жители са предимно жени.

Поредният нищо неподозиращ командирован е примамен от красавицата на града, с която подписва брак, но когато се прибират в дома на младоженката разбира, че неговата булка съвсем не е тази,за която се е оженил.

Постановка и музикална среда – Владимир Петков, сценография и костюми – Галина Абаджимаринова. С участието на Любомир Фърков, Грета Неделчева, Йордан Любомиров, Сияна  Янева.

ЕspressoNews

Коментари

Няма добавени коментари.

Добави коментар: