Обновеният фитнес „Академика“ в Божурище дава безплатни карти на учениците

2264 преглеждания

Условието е да имат успех над Много добър 5 и да са над 16 години

Обновената фитнес зала „Академика“ отвори врати за новия сезон. Пространство за спорт в града е ремонтирано изцяло, като сградата е обновена отвън и отвътре. Боядисана е в цвета, определен от местната администрация за всички общински сгради.

В залата вече има повече пространство за спорт, обособени са отделни сектори за различните типове тренировки, които са оборудвани с подходящите уреди и техника.  Направена е изолация на стените, поставена е нова подова настилка, ремонтирани са санитарните помещения и баните, а освен това е предвидено и удобно място за отдих и релакс преди и след тренировка.

Подобренията изцяло променят облика и атмосферата във фитнес „Академика“. Целта е залата да привлече повече спортуващи хора от всички възрасти, като основен акцент са младите, които спортният дух и активният и здравословен начин на живот да завладеят.

Тази обща цел на общинската власт и съдържателите на залата, дава шанс на всички ученици в общината да получат безплатни карти за фитнес. Условието е те да имат задължителен успех – Много добър 5 или по-висок и да са навършили 16 години.

Всички младежи, които покриват това изискване, ще бъдат поканени в сградата на училището, за да получат картите си лично от кмета на Божурище Георги Димов и директора Мая Карамфилова, съобщават от общинската администрация.

EspressoNews