EspressoNews e медиен партньор на Годишната конференция на b2b Media

1556 преглеждания

Умните градове са във фокуса на Годишната конференция на b2b Media

ЕspressoNews е медиен партньор на Годишната конференция на b2b Media. Бизнес събитието събира утвърдени специалисти и млади преприемачи с иновативни решения за градската среда, сградите и домовете. Запазете своето място с безплатна регистрация на: http://conference.b2bmedia.bg.

Годишната конференция на b2b Media обединява визионерите и търси новите решения, които ще са част от ежедненивето ни утре.

Умните градове са във фокуса на събитието, което ще се проведе на 24 октомври 2017 в Дома на Европа, a oсновните му теми са:

"Интелигентните градове и умните идеи - бъдещето на градската среда, преминаване към дигиталната реалност в сградите, домовете, транспорта, цифровизация в ежедневието";

"Редица утвърдени специалисти в сферата и млади предприемачи с визия ще представят своите виждания, технологични разработки и решения";

"В различни сектори ще се представят иновативни решения в сферата на смарт градовете, интелигентната икономика и “зелената” градска среда".   

b2bmedia.bg – под този бранд е познатият и вече натрупал популярност информационен сайт за бизнес новини. Той обединява целият поток от новини на български език, както и много на английски език в икономическата сфера. Дневно на портала се акумулират над 800 новини – на български, английски и руски език, което е уникално по обем съдържание и с над 120 източника. Новини в реално време за борсовите индекси, котировките на петрола, прогноза за времето. Информацията е огромна по отношение на бизнес сферата и предлага на едно място всичко, което се търси и намира в Интернет пространството.

b2b newsletter е седмичният електронен бюлетин с подбрани актуални новини и полезна информация, който се разпространява до общо 120 000 е-mail абонати.

Manifesto.bg – специалният проект на медийната група със селектрирани бизнес и корпоративни анализи, предприемачество, start–up новини, бизнес събития от България и света.

b2b Media организира всеки месец информационни събития – дискусии, конференции и конкурси. Сред най-популярните са:

Национален конкурс „Най-зелените компании в България“

Годишните награди за бизнес и иновации на b2b Media

Международната конференция „Smart buildings, smart cities, smart economy“

NEXT DIFI – форум за дигитални финанси и иновации в банковия сектор

Sky stars - Годишни награди за авиационната и травъл индустрии

Digital Health and Medical Innovation Forum и др.

EspressoNews