EspressoNews удължава срока за номинации и кандидатстване за почетния знак „Добрият пример“

1280 преглеждания

Новият срок за номиниране и кандидатстване е 20 октомври

EspressoNews удължава срока за номинации и кандидатстване за почетния знак „Добрият пример“.

Новият срок до който можете да номинирате и кандидатствате е 20.10.2017 г.

На специалната платформа за номинации https://goo.gl/Z78QVi, може да номинирате граждани, които считате, че могат да служат за добър пример в обществото, в шест категории. Фирмите и неправителствените организации могат да кандидатстват със свои проекти в десет категории.

Носителите на почетния знак ще станат известни по време на второто издание на "Добрият пример на запад от София", което ще се проведе на 24.10.2017 г. от 16:00 ч. в шоурума на „Ситроен“, в град Божурище.

Пълна информация за почетния знак, категориите и начина за номиниране можете да намерите ТУК.

Почетен знак „Добрият пример на запад от София“ се връчва на личности и фирми, които със своето действие, поведение, инициативи, извън пряката им сфера на професионална дейност или бизнес, са допринесли за развитието на гражданското общество, подпомогнали са местната общност, създали са по-добра среда за живеене, извършили са постъпки, които могат да служат за пример и да мотивират останалите граждани и фирми към устойчиво, почтено и активно поведение.

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PR.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс.

EspressoNews