27 ноември е новата дата на "Добрият пример на запад от София"

2015 преглеждания

EspressoNews информира своите читатели, че поради извънредни обстоятелства, провеждането на планираното за 24 октомври събитие "Добрият пример на запад от София" се отлага. Датата, на която ще се състои второто издание на събитието е 27 ноември – понеделник. Началният час е 15:30 ч. Мястото е шоурумът на Ситроен в град Божурище.

Темата и форматът на „Добрият пример на запад от София“ остават непроменени.

Естествено, удължаваме и срокът за кандидатствате и номинирате за почетния знак „Добрият пример" до 10.11.2017 г. Постъпилите досега номинации и проекти остават в  надпреварата.

Екипът на EspressoNews се извинява за неудобството и поема ангажимент оставащото време до събитието да бъде използвано максимално ефективно, за да стане то още по-интересно и полезно за всички от това, което вече сме планирали и подготвили. Благодарим за разбирането!

EspressoNews напомня на своите читатели, че на платформата https://goo.gl/Z78QVi, може да номинирате граждани, които считате, че могат да служат за добър пример в обществото, в шест категории. Фирмите и неправителствените организации могат да кандидатстват със свои проекти в десет категории.

Пълна информация за почетния знак, категориите и начина за номиниране можете да намерите ТУК.

Почетен знак „Добрият пример на запад от София“ се връчва на личности и фирми, които със своето действие, поведение, инициативи, извън пряката им сфера на професионална дейност или бизнес, са допринесли за развитието на гражданското общество, подпомогнали са местната общност, създали са по-добра среда за живеене, извършили са постъпки, които могат да служат за пример и да мотивират останалите граждани и фирми към устойчиво, почтено и активно поведение.

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PR.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс.

Мария Маркова, главен редактор