Търгове за отдаване под наем на имоти обяви община Драгоман

1671 преглеждания

Наематели се търсят за медицински кабинет, нива, кафе автомат и стая

Община Драгоман обяви търгове за отдаване под наем на няколко имота-публична общинска собственост.

За срок от 5+5 години се отдава общинско помещение, представляващо медицински кабинет с площ 12.61 кв.м., общи части с площ 4.27 кв.м., което се намира на етаж I, сутерен, Блок Б в сградата на поликлиника гр. Драгоман. Началната тръжна месечна наемна цена е 2 лв./кв.м. без ДДС.

Под наем за 3+3 години ще бъде отдадено и помещение, предназначено за монтаж на автомат за топли напитки. То се намира във фоайето на административната сграда на община Драгоман и е с площ от 1кв.м. Началната тръжна месечна наемна цена е 40 лв./кв.м. без ДДС.

Земеделски имоти в землището на град Драгоман също са обявени на търг за отдаване под наем за 3+3 години. Площта на имота е 5115 кв.м. Той се намира в местността „Реньос". Началната тръжна наемна цена е 16 лв./дка за година без ДДС.

Последният имот, за който общината ще търси наемател за 5+5 години е стая с площ от 18.82 кв.м, която се намира в сградата на партерния етаж на двуетажна училищна сграда в с. Круша. Цената, от която ще стартира търгът за наем, е 1.50 лв./кв.м без ДДС.

Търговете ще се проведат на 21 ноември 2017 г. Вижте повече подробности на сайта на община Драгоман.

EspressoNews