Stylish View – новото от Ивелина

1254 преглеждания

Блогърката показва какво харесва и как комбинира дрехите

Идеята за рубриката не е случайна и причините са няколко. Чувствам се малко като Кари Брадшоу, пишейки на лаптопа си в малкия кокетен апартамент, заобиколена от обувки и придружена от чаша бяло шардоне. Рубрика – без цензура, просто моят стилен поглед върху тенденциите, стрийт модата и щипка красота. Друга подбуда беше  разговор със страхотно и талантливо момиче, което носи красота, стил и вдъхновение. С нея говорихме за това как не „трендито” е на първо място, а самият стил на човека. Не случайно кралицата Коко е казала – “Модата се променя, стилът остава.”

Прави ми впечатление, че хората в България, по-конкретно София, понякога следват безумните тенденции (и стила на безумни хора), а не се запитват какво биха носили самите те. Когато Мис X носи рокля X – това е модерно. Ами безбройните реплики? И не, не ми казвайте, че това опира до средства! Не става дума за това кой какъв бюджет има за дрехи и обувки, става дума за това да знаеш как да съчетаваш това, което си купуваш.

В този ред на мисли реших да Ви „досадя” с рубриката Stylish View и да Ви показвам какво  харесвам, какво си купувам и как бих го съчетала. Не казвам, че задължително това е топ хит и на всяка цена трябва и вие да го имате. Просто искам да Ви покажа, че стилът е ключов и водещ за това как изглеждаме и как хората ни възприемат.

Започвам рубриката с този мои любим сет, който е подходящ както за работещото момиче, така и за специален повод. На бар или дискотека не е ок, защото панталонът е доста плътен и ще Ви създава дискомфорт докато танцувате. Перлите са аксесоар, който чудесно се съчетава с бяла риза, отново стил Шанел. А обувките … ех, тези сандали – толкова красиви и в същото време удобни. Обещах си ,че през този сезон ще предизвикам себе си и ще ходя с отворени обувки, въпреки ниските температури и странните погледи на хората. Защо ли? Защото това е моето Stylish View!

Ивелина Кирилова