Започва процедурата за съставянето на бюджета на община Годеч за 2018 г.

1342 преглеждания

Вижте приоритетните за финансиране цели

Започва съставянето на бюджета на Община Годеч за 2018 година. Това нареди кметът Радослав Асенов със своя заповед. Документът разпорежда съставяне на проект за общински бюджет за догодина, както и актуализация на бюджетната прогноза за местните дейности за периода 2019-2021 г.

Приоритет на годишните цели заемат повишаване развитието на социалната сфера и подобряване на заетостта, комплексната общинска политика за младите хора и спорта, подобряване на обществения ред и сигурност, устойчиво и ефективно управление на общинската собственост, реконструкцията и подобряването на уличната и тротоарната мрежа, изграждането и реконструкцията на водоснабдителната и канализационната система, енергийната ефективност на сградите на територията на общината, както и цялостното добро управление в полза местната общност и бизнеса.

Гражданите също могат да отправят предложения и становища към проекта за бюджета за 2018 г. и бюджетната прогноза за 2019-2021 г. Крайният срок за това е 24 ноември 2017 г. Предложенията ще се приемат в деловодството на общината до 17.00 часа.

Ето и целия текст на заповедта.

EspressoNews