Ден на отворените врати в Център за обществена подкрепа „Промяна“ Костинброд

1982 преглеждания

На тема: "Семейството. Общуване деца-родители."

На 21 ноември 2017 г. се проведе ден на отворените врати в Център за обществена подкрепа „Промяна“, на тема: „Семейството. Общуване деца-родители.“.

Директорът на центъра г-жа Анастасия Попова въведе присъстващите в предстоящите разискани теми, като „Как да поставяме граници и норми в детското поведение и да сме пълноценни родители.“

На събитието в рамките бе представена и темата: „Правилата и границите, и тяхното значение при възпитанието и израстването на децата“, малко по-късно присъстващите имаха възможност да зададат своите въпроси свързани с проблемите на детското развитие и поведение. Събитието в ЦОП „Промяна“ бе ръководено от Татяна Кючукова - психотерапевт и фамилен консултант и Дашенка Кралева - педагог и обучител към ФИЦЕ-България и Терапевтични общности-България.

На отворените врати присъстваха г-н Любен Кънчев зам.-кмет на община Костинброд, г-жа Анна Ананиева – директор на Център за социална рехабилитация и интеграция, г-жа Светослава Иванова – директор на Дневен център за работа с деца на улицата, директори на училища, детски градини, потребители и служители на центъра за обществена подкрепа „Промяна“.

EspressoNews