Безплатни кардиологични прегледи ще има в Драгоман в рамките на кампания по превенция

Добавена на:
23.11.2017/13:33
Коментари: 0

По инициатива на Българският Кардиологичен Институт (БКИ), Българската Национална Телевизия (БНТ) и Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ), с активното съдействие на община Драгоман стартира Национална кампания „Кардиологична грижа за дълъг и пълноценен живот“.

Същността на кампанията е да бъдат осигурени безплатни консултации и прегледи на страдащи от сърдечно-съдови заболявания от специалисти-кардиолози от Български Кардиологичен Институт.

Целта на кампанията е превенция на сърдечно-съдови заболявания, удължаване на живота на пациентите със сърдечно-съдовите заболявания в страната ни, подобряване на качеството на живот и достъпа до високоспециализирана лекарска грижа.

Лицата, желаещи да се прегледат БЕЗПЛАТНО,  трябва да се запишат предварително на телефони: 0879103392; 0879103456 или в сградата на общината в стая 23. Записването ще бъде до 05.12.2017 г. включително, като кампанията ще се проведе при записани не по-малко от 10 човека, информират от община Драгоман.

EspressoNews

Коментари

Няма добавени коментари.

Добави коментар: