Натали Арсова от КХГ „Финес Костинброд“ омая с чар публиката и журито на „Dundеe baby cup“

1818 преглеждания

На 18.11.2017 г. малки гимнастички от КХГ „Финес-Костинброд“ участваха в петото поредно издание на държавния и международен детски турнир по художествена гимнастика „Dundеe baby cup“, който се проведе в зала „София“. В състезанието взеха участие около 350 малки принцеси от 3 до 10-годишна възраст.

За всички деца имаше много подаръци, а организаторите бяха подготвили над 30 специални приза за „любимка на публиката“, „най-малка гимнастичка“, „най-гъвкава гимнастичка“, „най-артистична състезателка“ и други. Главен съдия на турнира беше Даниела Велчева. В турнира участваха както гимнастички от България, така и от Ирландия.

Сред гости на състезанието бяха „златните момичета“ на България от националния ансамбъл – абсолютни световни шампионки и бронзови медалистки от олимпийските игри в Рио през 2016 година – Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Христиана Тодорова, Ренета Камберова и Любомира Казанова.

Бившият треньор на националния ансамбъл по художествена гимнастика Ина Ананиева награди Натали Арсова от КХГ „Финес Костинброд“ за „най-чаровна гимнастичка“ на турнира.

Източник: Община Костинброд