Благотворително с вяра в доброто за Ивелина и Дени!

1189 преглеждания

Коледен благотворителен концерт и базар в подкрепа на Ивелина и Дени ще се състои на 12 декември в НЧ „Христо Ботев 1934“ град Божурище. Благотворителният базар е с начален час 17:00 ч., а концертът ще започне в 18:00 ч.

Ивелина е 28 годишна жена, която по лошо стечение на обстоятелствата преди десет години претърпява ПТП, което я приковава към инвалидна количка. Към този момент от дарители и приятели са събрани средствата за операция в Кипър, която ще и даде възможност отново да проходи. Но все още са нужни средства за последваща рехабилитация, която да й помогне за пълното й възстановяване.

Дени, е девет годишно дете! Роден е в шестия месец с тегло 1200гр. и в следствие на това е с двигателно увреждане. Към днешна дата, детето провежда рехабилитации в Китай, които му дават шанс да се движи сам и да проговори, но за този шанс му е нужна нашата подкрепа!

Всеки, който желае да подкрепи Ивелина и Дени може да го направи по следният начин:

- Дари за базара кулинарни изкушения, коледни сувенири и подаръци, ръчно изработени бижута, декупажи, нови книги и картини.( Адресът на който можете да изпращате предметите е: офис на Еконт в гр. Божурище, за Ивона Тумбалова, тел 0885103533)

- Си купи билет - цена 5 лв. и присъства на концерта

- Изпрати SMS с текст:

DMS IVELINA на номер 17777

DMS DENI на номер 17777

Покани за концерта могат да бъдат закупени от цветарския магазин на бул. Европа гр. Божурище, от учениците от VII А клас на СУ „Летец Христо Топракчиев“ и от организаторите. Повече информация може да намерите на фейсбук страницата на събитието.

EspressoNews