Община Костинброд с приз от годишните награди на Областния управител за 2017 г.

1101 преглеждания

Илиан Тодоров раздаде годишните награди за общините от Софийска област

Трайко Младенов е „Кмет на Софийска област за 2017 г.“ в категория „Образование“. Той беше отличен от Илиан Тодоров на церемонията по връчването на Годишните награди на Областния управител за 2017 г.

Трайко Младенов изтъкна, че наградата показва, че общината работи в правилната посока и в една от най-важните области - образованието. „Изключително много труд, средства и енергия влагаме в сферата на образование миналата и тази година - едно училище вече е готово, ремонтира се професионалната гимназия, до дни започва работа по още едно от училищата в общината“. Той подчерта, че образованието е част от националната сигурност и бъдещето на държавата и ще продължи да бъде приоритет в работата на ръководената от него администрация и през следващите години.

Годишните награди на Областния управител на Софийска област за 2017 година бяха връчени в категориите: „Околна среда“, „Инфраструктура и градска среда“, „Здравеопазване“, „Образование“ „Култура“, „Социални дейности“, „Трансгранично и международно сътрудничество“, „Спорт и младежки дейности“ и „Привлечени инвестиции“. Специална комисия оцени кандидатурите на общините от региона, а на отличените беше връчен приза „Кмет на Софийска област за 2017 г.“ в отделните категории.

EspressoNews