Община Своге с приз от годишните награди на Областния управител за 2017 г.

1180 преглеждания

Емил Иванов е „Кмет на Софийска област за 2017 г.“ в категория „Трансгранично и международно сътрудничество“. Той беше отличен от Илиан Тодоров на церемонията по връчването на Годишните награди на Областния управител за 2017 г.

От името на кмета на община Своге, плакета прие неговият заместник Георги Петков. Той благодари на екипа на общинската администрация за добрата работа, благодарение на която в Своге се реализират различни проекти в сферата на международното и трансгранично сътрудничество. На следващо място Петков благодари на експертите и ръководството на областната администрация за това, че работата им е оценена, и пожела весели празници на присъстващите в залата.

Годишните награди на Областния управител на Софийска област за 2017 година бяха връчени в категориите: „Околна среда“, „Инфраструктура и градска среда“, „Здравеопазване“, „Образование“ „Култура“, „Социални дейности“, „Трансгранично и международно сътрудничество“, „Спорт и младежки дейности“ и „Привлечени инвестиции“. Специална комисия оцени кандидатурите на общините от региона, а на отличените беше връчен приза „Кмет на Софийска област за 2017 г.“ в отделните категории.

ЕspressoNews