Kостинбродчани посрещнаха заедно Нова година на площад „Иван Вазов“

1873 преглеждания

В първите минути на 2018 година костинбродчани и гости на града се хванаха на празничното дунавско хоро

С празнично настроение, жители и гости на Костинброд посрещнаха заедно новата 2018 година на площад „Иван Вазов“ в града. Кулминация на празничната програма в новогодишната нощ бе концерт на поп-фолк легендата Рени, който бе организиран от община Костинброд, със подкрепата на Регионално ДЕПО Костинброд. Това бе финалният акцент в цялата забавно културна програма, организирана през месец декември от общината, с която бяха посрещнали и отбелязани целият цикъл от коледно-новогодишни празници.

Преди тържественото отброяване на последната минута на 2017 година, гражданите бяха поздравени от кметът на община Костинброд, г-н Трайко Младенов.

Г-н Младенов пожела на всички много здраве, щастие, любов във всяко семейство и заедно с председателят на общински съвет д-р Атанас Тенев честитиха Новата година на жителите и гостите на общината, дошли да празнуват на централния площад в Костинброд.

Точно в полунощ празничната заря озари небето над НЧ „Иван Вазов-1947”, а в първите минути на 2018 година жителите и гостите на Костинброд се хванаха на празничното дунавско хоро.

EspressoNews