Специален телефон за мнения на граждани за Бюджет 2018 разкри община Костинброд

Добавена на:
08.01.2018/10:36
Коментари: 0

Община Костинброд обявява телефонна линия за мнения и предложения на гражданите във връзка с предстоящото публично обсъждане на проектобюджета на за 2018 г.

Обсъждането на публичните средства в Костинброд се организира за четиринадесети пореден път. Съгласно промените в Закона за местното самоуправление и местната администрация, Закона за общинските бюджети и Закона за публичните финанси, публичното обсъждане е въведено като задължителен етап при формиране, изпълнение и отчитане на бюджета.

На тел. 0721/68-741, на електронен адрес: kostinbrod.bg@gmail.com, на Интернет страницата на Общината: www.kostinbrod.bg и чрез Центъра за Услуги и Информация на Гражданите и бизнес средите могат да отправят своите питания, да предават своите идеи, предложения и мнения за проектобюджет 2018г.

Заключителният етап на публичното обсъждане на проект за бюджета ще се проведе на 12/01/2018г. от 13.30 часа в малкия салон на Народно читалище ,,Иван Вазов-1947”, II район на града.

Община Костинброд кани всички граждани, които се интересуват как и за какво ще се изразходват общинските средства и по какъв начин могат да осъществяват ефективен граждански контрол върху дейността на общинските съветници и общинската администрация, да вземат участие или да се обадят на посочения телефон.

EspressoNews

Коментари

Няма добавени коментари.

Добави коментар: