Kомисията за борба срещу противообществените прояви в Драгоман проведе годишно отчетно заседание

1488 преглеждания

И прие програмата си за работа през 2018 г.

Годишно отчетно заседание на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните община в Драгоман се проведе на 12 януари 2018 г.

Дневният ред включваше следните точки:

1. Приемане на годишен отчет за дейността на МКБППМН Драгоман за 2017 г.

2. Приемане програма за работа на МКБППМН Драгоман за 2018 г.

3. Утвърждаване броя и състава на обществените възпитатели и техните възнаграждения за 2018 г.

4. Други.

Официални гости на заседанието бяха г-н Андрей Иванов – кмет на община Драгоман,  г-жа Емилия Милушева – заместник-кмет на община Драгоман и г-жа Марина Асенова – секретар на община Драгоман.

Заседанието протече в законоустановения ред, с пълен брой членове и кворум за провеждане на годишния отчет. То бе открито от г-жа Лидия  Банкова-Найденова – председател на МКБППМН и заместник-кмет на община Драгоман, протокола водеше Анна Крумова – секретар на комисията. След като дневният ред бе гласуван и приет единодушно, участниците в заседанието разгледаха материалите, предложени за обсъждане, допълнение и одобрение.

Годишният отчет даде повод за редица изказвания, коментари и равносметка за извършената работа през 2017 г. и положи за успешна основа за актуални предложения в Програмата на МКБППМН за 2018 г. Изказвания направиха г-жа Атина Младенова, г-жа Ива Лилова, г-н Стоян Стоянов и други членове на МКБППМН.

В заключителната част на отчетното заседание кметът на Драгоман направи вълнуващо обръщение, с което обобщи работата на Комисията през изминалата година и очерта предстоящите задачи за настоящата 2018-та.

EspressoNews