STANI и Dexter с официален саундтрак към филма „Привличане“

1724 преглеждания

Вокалите са на трикратната носителка на „Грами“ Tiffany Fred

Българският продуцент и DJ, STANI, представи официалния саундтрак към филма „Привличане“. Проектът, под режисурата на Мартин Макариев („Под прикритие”, „Дървото на живота”, „Вила Роза”)  е една от най-чаканите кино продукции за годината, а по музиката и аранжимента на водещата песен, Станислав Вълев – STANI работи заедно с Васил Иванов – Dexter. „We Like It Loud“ е третият музикален проект, който българският продуцент, живеещ в Копенхаген, представя у нас след „Rhythm Makes You Higher“ и „Safe Beside Of You (All Your Love)“.

За създаването на „We Like It Loud“, двамата музиканти „привличат“  американската певица, трикратна носителка на Грами, Tiffany Fred. Освен, че притежава един от най-атрактивните гласове през Океана, Tiffany композира и работи за големи имена като: Zendaya, Jason Derulo и Timbaland. „Attraction“ е първата й самостоятелна поява на българската сцена, а вокалите й и ритъма на песента дават сериозна заявка за истински хит.

Не по-малко ефектно е и видеото към саундтрака. В „We Like It Loud“  са използвани кадри от филма „Привличане“, чиято премиера е на 23-ти февруари. Датата не случайно е планирана в месеца на любовта! Лентата разкрива усещанията  на  Яна Маринова и Александър Сано, които преживяват истински взрив от емоции в новия български филм. Обичаните кино и телевизионни звезди влизат в ролята на учители от елитно частно училище, изправени пред много от предизвикателствата, на съвременните млади хора. Във филма участват още: Луиза Григорова-Макариев, Радина Боршош, Башар Рахал, Койна Русева, Живко Симеонов, Владо Пенев, както и много други млади актьори.

Но въпреки драматичните емоции, които героите изживяват, „Привличане” носи свеж хумор, много модерна музика и уникални танцови изпълнения, дело на топ хореографа Атанас Месечков. Яна Маринова е истинска фурия в танците, като изпълнява сама най-сложните поддръжки и съчетания. Не на последно място „Привличане” е дебют за Яна Маринова продуцент, като за първи път, в това поприще, тя си партнира и с Башар Рахал.

Официално видео на STANI ft. Dexter - „We Like It Loud“ може да видите тук: https://youtu.be/l-P6q6NtCjI

Официален трейлър на филма „Привличане“ може да видите тук: https://youtu.be/HafvL33gAMk

Станислав Милчев Вълев, известен като STANI е DJ и музикален продуцент на електронна денс музика. Открива любовта си към музиката на 10 години, когато получава като подарък стара звукова система. Неговата страст го провокира да инвестира първите си джобни пари, а по-късно и печалбите си, за да си купи най-новите песни и да подобри уменията си като DJ и продуцент. Музиката се оказва повече от страст за STANI. Именно тя е магията, която го връща към живота, след като претърпява тежка катастрофа, след която се възстановява в продължение на една година. С помощта на музиката STANI се пребори за живота си, с амбицията да предаде магията й на колкото се може повече хора.

Живее в Копенхаген от август 2010 година, където има собствено музикално студио. Завършва две училища за звуков инженер и продуцент в Дания. Кандидат е за музикалната консерватория на Копенхаген, специалност звукорежисура.

През 2014г. представя в България проекта „Rhythm Makes You Higher“, заедно с Irene Tera, който не предизвиква интереса на родните телевизии и радиа, но е излъчван с голям успех в Дания. С него STANI участва в Copenhagen World Music Festival, който е най-големият фестивал за музика в Копенхаген. Във видеото на  „Rhythm Makes You Higher“ участват ТВ водещата Константина Живова, балет „NOVA“, 120 бели плъха, 30 змии и 20 гигантски тарантули. През 2017г. представя „Safe Beside Of You (All Your Love) - лятно хаус парче, издадено от Universal Music Sweden.

Още информация можете да откриете в официалния сайт на STANI  http://stanimusic.com/, както и в официалната му Фейсбук страница: https://www.facebook.com/StaniMusic

 

Васко Иванов Dexter е един от най-талантливите ни композитори в момента. След като се завръща от Дубай, където работи по редица престижни проекти, той решава да пренесе този опит на нашия музикален пазар в България. В последните години е автор на много поп и хип хоп парчета, които се радват на висок интерес от публиката и успява да стане един от най-добрите в тази сфера.

Още информация можете да откриете във Фейсбук страницата на Dexter: https://www.facebook.com/VaskoIvanovDexter/

 

 „Привличане“:

Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите й я уважават, а учениците - обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, когато директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева).

Повереният на Лора 12-ти клас също е изправен пред проблеми. Диана (Луиза Григорова), дъщеря на основния спонсор на елитното училище ( Башар Рахал), е красива и секси лигла, която не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което да не може да се купи със секс или пари. Дори това да е гаджето на най-добрата й приятелка Соня (Радина Боршош). Манипулациите на Диана водят до разразяването на скандал, в центъра на който е секс клипче с нейни съученици, заснето в танцовата зала на Лора Ангелова.  Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика - Калин Соколов (Александър Сано). Училищните връзки неизменно ще го оплетат. Чия страна обаче ще избере той?

Месец преди абитуриентския бал на своя клас, Лора Ангелова ще трябва да докаже на всички, че верният избор винаги е по-труден, но си струва! 

Копродуцент на "Привличане" е Нова Броудкастинг Груп. Филмът ще се разпространява в кината у нас от “Лента”, а премиерната дата е 23 февруари. „Привличане” е седмата кино продукция, на която NOVA е копродуцент, като част от дългосрочната стратегия на медийната група за подкрепа на българските филми на всички платформи.

Режисьор: Мартин Макариев

Актьори: Яна Маринова, Александър Сано, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Радина Боршош, Живко Симеонов, Живко Сираков, Михаил Недялков, Клои Рахал, Башар Рахал, Владо Пенев и др.

Сценарий: Яна Маринова, Борислав Захариев, Георги Ангелов и Александър Чобанов

Продуценти: Яна Маринова, Башар Рахал, Нова Телевизия

Разпространител: Лента

Още информация за „Привличане“ можете да откриете в официалната Фейсбук страницата на филма: https://www.facebook.com/privlichane/

 

EspressoNews