ОбС Драгоман ще проведе първото си заседание за годината

967 преглеждания

Вижте какво ще решава местният парламент

Общинският съвет в Драгоман ще проведе редовно заседание на 26 януари. То ще се състои в 11:00 часа в заседателната зала на Общинска администрация.

Местният парламент ще разгледа 14 точки.

Предвидено е приемането на общинския бюджет за 2018 г. , отчета на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните за 2017-та и програмата за работата й през настоящата година.

Ще бъде гласувано още и проектно предложение „Обзавеждане и модернизиране на материалната база за предоставяне на социални услуги в община Драгоман“ към Фонд „Социална закрила“, МТСП за 2018 г.

Ще бъде отчетено изпълнението за 2017 г. на Програмата за управление и разпореждане с имотите-общинска собственост в Драгоман и ще се приеме програма за настоящата година.

Общинските съветници ще разгледат и заявление за ремонти на улица „Христо Смирненски“, подадено от живущите в района. Парична награда за победителя в конкурса за дизайн на лого за доброволното формирование за защита при бедствия и кризисни ситуации трябва да определи още Общинският съвет, както и да реши дали да бъдат отпуснати еднократни парични помощи на няколко граждани и за изграждане на екопътека „Чепън“.

Пълният дневен ред на предстоящото заседание вижте тук.

EspressoNews