На среща с граждани ще разяснят проекти за инфраструктурата в община Божурище

1809 преглеждания

На среща с граждани ще разяснят проекти за инфраструктурата в община Божурище

Среща-разговор, посветена на проекта за изграждане на регулирано кръгово движение ще се проведе в Божурище. На нея кметът на общината Георги Димов и изпълнителният директор на Национална компания „Индустриални зони“ Антоанета Барес ще запознаят гражданите с плановете за изграждане на кръстовището, както и с тези за удължаване на столичния булевард „Царица Йоанна“ до икономическата зона в Божурище.

Срещата ще се състои на 28 февруари 2018 г. (сряда) в НЧ „Христо Ботев“ в града, става ясно от поканата, публикувана на сайта на местната администрация. Началният й час е 18:30 часа.

Георги Димов отправи и специално обръщение към съгражданите си:

„Уважаеми съграждани, призовавам за Вашето присъствие на официалната среща - разговор във връзка с изграждането на регулирано кръгово движение на територията на община Божурище. Целта е да се запознаете с всички гледни точки, предимства и цялата вярна информация! Искаме да бъдем коректни спрямо Вас и да изложим и обсъдим възможностите и облекченията за божурчани! Вашето присъствие е важно за нас!“, призова жителите на общината кметът.

EspressoNews