Общински съвет-Драгоман ще проведе редовно заседание

1050 преглеждания

Общински съвет-Драгоман ще проведе редовно заседание

Общински съвет-Драгоман ще проведе редовно заседание на 23 февруари. То ще се състои в заседателната зала на Община Драгоман от 15:00 часа. Проектът на дневен ред предвижда 15 точки.

Общинарите ще започнат работа с подписване на протокол за проектиране, изграждане и въвеждане в експлоатация на инфраструктурен обект, след което ще се произнесат по продажбата на недвижими имоти в село Василовци и отдаването под наем на медицински кабинети в поликлиниката на град Драгоман

На следващо място местният парламент ще приеме правила за ползване на общински полски пасища, мери и ливади и ще определи тези, които ще бъдат за общо и индивидуално ползване, а след това ще предостави такива по цена в размер на средното годишно рентно плащане за землищата в общината.

Следващите точки са за отпускане на еднократни парични помощи по заявления на граждани.

Като точка от заседанието ще бъде обсъдено подобряването на състоянието на село Долно Ново село, за което заявление е входирал инициативен комитет. Отново инициативен комитет е поискал изграждане на обекти в кв. Драгоман, което също ще бъде обсъдено на сесията на Общинския съвет.

EspressoNews