"Капачки за бъдеще" в СУ "Проф д-р Асен Златаров", Годеч

2803 преглеждания

"Капачки за бъдеще" в СУ "Проф д-р Асен Златаров", Годеч

СУ „Проф. д-р Асен Златаров“, се включи в инициативата „Капачки за бъдеще“. От няколко дни в коридорите на гимназията в Годеч има поставени кошчета със залепен стикер, на националната кампания.  Двигател на каузата, която има за цел да събере възможно най-много капачки, с които да се закупи и дари кувьоз, за да се помогне развитието на недоносените деца е г-жа Цветанка Евлогиева. Учителката по физическо възпитание се надява, че ученици и преподаватели ще се включат активно в събирането на капачки и ще успеят да допринесат за успешната реализация на тази благотворителна инициатива.

Всички, които искат да помогнат, може да занесат своите капачки на 14.04.2018 г. между 9:00 и 14:00 часа пред националния стадион „Васил Левски“. Повече за кампанията може да научите във фейсбук страницата „Капачки за бъдеще“. 

Габриел Георгиев, ученик в 9, в СУ "Проф д-р Асен Златаров" град Годеч, участник в "Работилница за репортери 2018 - Родова памет"

„Работилница за репортери 2018 – Родова памет“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative Bulgaria.