Чувствай се жена, НЕ само на 8 март!

2122 преглеждания

Чувствай се жена, НЕ само на 8 март!

Нека започна с – ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, дами! Пожелавам Ви да показвате женствеността си постоянно!

Събудих се, а навън слънцето едва се показваше. Видях първо телевизора, който цяла нощ ме бе “гледал”. Gossip Girl, Чък Бас, разочарован и сам, но все още обичащ Блеър и звученето на Lana Del Ray Ма, така добре го бяха нагласили. Оглеждайки се около мен, толкова хубаво ми стана с всичките цветя в апартамента. Придаваха едно такова женско настроение и топлина. Щом погледнах телефона осъзнах, че е 8ми март и приливът на женска енергия дойде изведнъж. Трябваше да се подготвя за бизнес закуската на Fibank и за още куп други задачи.

Избирайки аутфита си се замислих се за нас, жените, за себе си и за уроците, които напоследък ме учеха да съм все повече ЖЕНА, колкото и странно да звучи. Оказа се, че практиките, които прилагах от няколко дни бързо си “казаха” думата и ме тласкаха към истинското ми АЗ. А коя съм аз ли – дете, момиче и вече жена. Емоционално човече, което има цели, мечти и се бори от онова чувство, което напоследък все повече потиска/ме – ЛЮБОВТА. Бленуваща за щастие и любов, желаеща дом и семейство, да стане майка, но преди всичко да разбере коя е и да започне да показва истинското си АЗ, което се беше скрило под обвивката на постоянно мрънкащата и недоволна Ивелина. Признавам, напоследък се бях самозабравила, не вярвах в себе си, не показвах силната си обич към най-близките си и това до някаква степен ми изигра МНОГО лоша шега.

И ето, че днес НЕ се оставям на несгодите, мрънкането и такива тръпчиви мисли, НО НЕ, защото е 8ми март.  Трябва да се чувстваме жени не само в един ден от годината, а постоянно! Та нали това ни е силата, дами! Да забравим за малко егото, да оставим строгия аутфит от панталон, риза и сако, тежък грим и критикуващи думи!  Нека бъдем жени! С пола или рокля, естествена усмивка и много обич в сърцата си. Лесно е…  и много естествено за всяка една от нас.

Съветът ми е много простичък, а в същото време толкова неща зависят от него… Показвайте любовта си, най-вече на човекът до себе си, нека разбере, че му вярвате, че сте до него и ще го подкрепяте във всичко. Изтъквайте положителните му качества, а негативите ги напишете на лист хартия и след това изхвърлете. Подкрепяйте майките си, защото те са ви научили на толкова много. Самият факт, че са ви дарили с живот означава МНОГО. И като за финал направете следното упражнение – напишете 100 ваши качества, прочетете ги на глас и повярвайте в себе си. А защо след седмица да не станат 150?!

И не забравяйте, че след всичко лошо винаги идва добро, след бурята и облаците, слънцето се показва. Само не се изгубвайте в собствените си мисли и терзания!

Ивелина Кирилова