Ръководството на Община Костинброд зарадва дами от няколко поколения за 8 март

1667 преглеждания

Ръководството на Община Костинброд зарадва дами от няколко поколения за 8 март

Много от дамите в Костинброд бяха зарадвани от ръководството на Общината по повод Международния ден на жената 8 март. Тази година едни от тях бяха представителките на нежния пол в Пенсионерските клубове „Люляк“ и „Кавака“, които се събраха в малкия салон на НЧ ”Иван Вазов”-1947”.

Те бяха подготвили програма с различни изпълнения, която допринесе за празничната атмосфера. Певческа формация ”Танго” изпълни няколко от любимите си песни, последва рецитал от стихотворения, посветени на жените и забавен скеч.

Пенсионерите бяха поздравени от заместник-кметът на община Костинброд Александър Ненов председателят на Общинския съвет д-р Атанас Тенев, които дариха дамите с красиви цветя и споделиха празника им.

Заместник-кметът и председателят на ОбС-Костинброд зарадваха и дамите в Общинската администрация и служителките в социалните центрове и институции на територията на общината. За най-женския празник всички те получиха цветя, искрени пожелания за празника и благодарности за всеотдайната им работа.

EspressoNews