Търсят кадри за производството, администрацията, търговията, услугите, образованието и строителството

3603 преглеждания

Търсят кадри за производството, администрацията, търговията, услугите, образованието и строителството

Близо 90 свободни работни позиции обяви ДБТ-Сливница за общините на запад от София. Данните са актуални към 12 март, а населените места, в които се предлага работа за незаетите към момента, са Костинброд, с. Петърч, Драгоман, Сливница и София.

Работодателите, които търсят кадри, са от сферите на производството, администрацията, търговията, услугите, образованието и строителството.  

Ако търсите работа в София, то се предлагат позиции за водач на мотокар, машинен оператор в производството на безалкохолни напитки, главен експерт с квалификация в областта на лингвистиката, журналистиката и хуманитарните науки.

В Драгоман има позиции за началник склад, асистент, организатор за производство, експерт продажби. За някои от позициите се изискват познания по английски или немски език и компютърна грамотност.

На територията на Сливница свободни места има за Електромонтьор, който да изгражда, поддържа или ремонтира на електропроводни линии и мрежи, както и пакетировач.

Най-много са обявените свободни работни места в община Костинброд, където търсят да наемат Старши учител по общообразователен учебен предмет в прогимназиален етап, склададжия и машинен оператор. Търсят се още завеждащ административна служба, разносвач на храна и оператор в център за обаждания. Можете да кандидатствате и за позициите продавач-консултант, шофьор на специализиран тежкотоварен автомобил, бояджия, монтажник, машинен оператор. Работодателите са обявили, че търсят и опаковач, производител на ръчен хляб, работник за поправка на джанти и гуми, юрисконсулт и логопед, както и различни специалисти и експерти.

Вижте пълния списък с работните позиции.

EspressoNews