Община Драгоман търси двама главни специалисти

1588 преглеждания

Община Драгоман търси двама главни специалисти

Две свободни работни позиции обяви на официалния си сайт Община Драгоман. Търсят се кадри за длъжностите Главен специалист Общинска собственост и Главен специалист Информационно обслужване и видеонаблюдение.

Към преките задължения на Главен специалист Общинска собственост спадат разработването на проекти за наредби на Общинския съвет, процедури, правила и вътрешни актове, както и издирване, проучване и окомплектоване на документи за собственост, вписване в актовите книги, отписване на имоти.

Специалистът ще трябва да обработва и докладва преписки и да провежда процедури за отдаване под наем на общински имоти, за учредяване право на строеж и ползване, да координира и контролира процедурите по ЗУТ, състоянието и стопанисването на имотите, да изготвя различни заповеди, справки и удостоверения. Към задълженията се числят още контролът по спазването на сключени договори, воденето на регистър, процедури, свързани с преместваеми обекти и преотдаването на концесии, и други.

Изисква се средно образование и компютърна грамотност.

Главен специалист Информационно обслужване и видеонаблюдение ще участва в разработването на проекти, правила и вътрешни актове, както и в разширяването на електронните услуги за граждани. В неговите задължения ще влиза проучването за необходимостта от специализирани програмни продукти и осигуряването на информационна сигурност на администрацията.

Служителят ще отговаря и за видеонаблюдението на територията на община Драгоман и въвеждането на данни в ИИСДА, както и за актуализирането на официалния интернет сайт и поддръжката на компютърната техника, сървърите и мрежите.

Кандидатът трябва да има завършено средно образование и компютърна грамотност

Заявления и автобиографии се приемат в Деловодството на Община Драгоман, всеки работен ден от 8:00 до 17:00 часа.

Вижте пълния текст на обявите.

EspressoNews