Полицай, пожарникари, писател, спортисти, учител и треньор са сред първите носители на отличието "Добрият пример" за региона на запад от София

1443 преглеждания

Призът "Добрият пример" се учредява от регионалния информационен портал "Еспресо нюз" за общините Божурище, Годеч, Драгоман, Костинброд, Своге и Сливница. С него медията има за цел да поощри добрите практики в сферата на благотворителност, корпоративна социална отговорност, добротворство и проявена човещина. 

Първите му носители ще бъдaт хора и фирми, които са допринесли за развитието на местната общност, подпомогнали са за утвърждаване на доброто име и популяризирането на населените места от региона с положителни изяви и др.

Oтличените фирми и личности, сред които има полицай, пожарникари, учител, спортисти, писател и др., ще получат специални плакети, изработени от учениците от ПГ „Велизар Пеев”, гр. Своге, в рамките на форума "Добрият пример на Запад от София". Лауреатите ще получат призовете си по време на церемония, която ще се проведе в шоурума на Ситроен България в гр. Божурище, бул. Европа 157, която ще започне от 18:30 часа.

"Добрият пример на Запад от София" е събитие на "Еспресо медия", което се провежда под патронажа на Росица Иванова, областен управител на София област, домакин - Ситроен България и в партньорство с ИА Кросс, manager.bg, obekti.bg, b2b media и enterprise.bg.