Инициатива "Бъдители" в ПГТ "Н.Й.Вапцаров"

1248 преглеждания

На 27 април инициатива „Бъдители“ гостува на ПГ по транспорт „Н.Й.Вапцаров“ – гр. Сливница. Екипът от лектори Биляна Панталеева, Емил Лесов, Явор Пантелеев и Калин Кокошаров – председател на Училищното настоятелство, реализирали успешно бизнеса си в България, силни мотиватори и хора с големи сърца, увлекателно разказваха на учениците за своя опит, за начина, по който са постигнали мечтите си, за качествата, които трябва да притежаваш, за да успееш тук, в своята родина. Учениците веднага разбраха, че става дума за нещо различно, слушаха с широко отворени очи, взимаха участие, нямаше и следа от отегчение, въпреки че „урокът по предприемачество“ продължи около три часа.

Без такса за участие „Бъдители“ споделиха безценния си опит с учениците, учиха ги как да успяват. Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото.

Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение. „Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот.

Под формата на разчупени и иновативни лекции те споделят за пътя, изминат от училище до това, което са сега: Бъдител.

Източник: Община Сливница