Пенсионерски клуб „Надежда“ на гости на пенсионерски клуб „Люляк“ - град Костинброд

1770 преглеждания

На 2 юли по покана на пенсионерски клуб “Люляк” в гр. Костинброд гостуваха членове на пенсионерски клуб “Надежда” община Долна баня.

Срещата беше инициирана от господин Трайко Младенов – кмет на община Костинброд и г-н Владимир Джамбазов – кмет на община Долна баня, които помогнаха за организацията на събитието. Гостите бяха посрещнати с пита и шарена сол в клуба на домакините, където бяха подробно запознати с историята и традициите на Община Костинброд.

След кратката беседа гостите посетиха изворите на р. Блато, Шияковският манастир „Св. Архангел Михаил“ и други забележителности на територията на общината. Срещата продължи в ресторант “Нива”, където беше организиран празничен обяд и богата програма от забавления. Към мероприятието се присъединиха кмета на Община Костинброд - Трайко Младенов, председателят на общинския съвет - д-р Атанас Тенев и Даниела Станкова - общински съветник. Г-н Трайко Младенов пое ангажимент да съдейства за организирането на следваща среща между двата клуба, която да бъде проведена в Община Долна баня, където пенскионерки клуб „Люляк“ да се запознае със забележителностите на общината и с историята й.

Източник: Община Костинброд