„Бизнес буря“ връхлита София

1601 преглеждания

На 08.09.2016 г. в София ще се проведе уникално по рода си за България и света събитие „Бизнес буря“. Специален гост ще бъде международният лектор Саймън Бъкнал. За подробна програма, съдържание, обучения, ползи, цени на билети и детайли може да разгледате сайта на събитието: http://www.business-storm.com

Форумът ще съчетава в себе си специализирани бизнес обучения, емоционални и интерактивни преживявания, Форум на бизнес експерти и уъркшоп, с цел да бъдат адресирани актуални теми от различни бизнес сектори и индустрии, които подпомагат растежа на бизнесите на регионално, национално и международно ниво.

 Бизнес Буря е серия от интерактивни и уникални по рода си бизнес събития, които ще бъдат провеждани в цяла Европа (стартира се от София) и ще обединяват в себе си:
- Специализирани бизнес обучения от различен характер
- Емоционални преживявания без аналог
- Революционни идеи за бизнес индустрията
- Буреносни коктейли-уъркшоп
- Тематични концепции: стимул
иращи знания и сетива
- Интерактивни Форуми на Бизнес Експертите
- Много дългосрочни ползи за всички участници
- както и други изненади...

По време на форума ще бъдат градени знания и ноу-хау с доказани в сферата си експерти и ще се работи по нестандартни и предизвикателни бизнес казуси. Събитието има за цел да превърне смелите идеи, интерактивни бизнес преживявания и продуктивни резултати в реалност.

Саймън Бъкнал ще проведе 4 интерактивни мастър обучения, които е реализирал многократно в различни страни по света:  

·         The Red Hod Elevator Pitch – ноу-хау за защитаване и представяне на инвестиционна идея и проект;

·         Public Speaking Masterity – ноу-хау за умението да се вдъхновява и завладява публиката чрез истории, които да носят бизнес успехи;

·         Business Storytelling – ноу-хау за изстрелване на бизнес до нови висоти чрез силно въздействаща бизнес история и похватите на маркетинга, продажбите и преговори;

·         Communication Secrets – ноу-хау за вдъхване на живот на идеи, проекти и екипите, които работят по тях, чрез правилната комуникация.

Във Форума на бизнес експертите ще вземат участие доказали се български предприемачи и бизнес лидери, сред които Светлин Наков - основател на СофтУни, Марина Стефанова – директор „Устойчиво развитие“ на Сдружение „Българска мрежа на Глобалния Договор на ООН”, както и други известни бизнес лидери, които предстои да бъдат обявени. Участниците в събитието ще имат възможността да присъстват на представянето на революционни идеи и примери от практиката в различните бизнес индустрии.

Форумът е предназначен за директори на компании, лидери на екипи, ръководители на фирми, собственици на бизнеси, предприемачи, обществени лидери, мениджъри и професионалисти с разнообразен опит. Иновативният формат, който ще търси активността на участниците, е подходящ за представители на малкия и среден бизнес, стартъпи и корпорации.

До момента проектът е подкрепен от редица бизнес и предприемачески организации, медии, асоциации, клубове, компании, неправителствени организации и сдружения както в България, така и в чужбина.

Повече информация за събитието и условията за участие в него може да намерите на:

*Мястото на събитието предстои да бъде уточнено.

 

Саймън Бъкнал – визитка

Саймън Бъкнал е международен лектор и Executive Coach. Кариерата на Саймън се разпростира в много широк професионален и географски диапазон. Той е работил с много бизнес професионалисти и компании от различни индустрии. Акцентите в работата му падат върху изграждането на корпоративна стратегия на компания от т.нар. сини чипове, израстващи бизнеси и много други.

Саймън е консултирал над 30 000 мениджъри, директори на компании,  предприемачи, бизнес лидери и специалисти в различни  сфери. Сред клиентите му са лидери на компании листнати на Лондонската стокова борса – FTSE 100 и Fortune 100, собственици на малки и средни бизнеси, предприемачи, стартъп компании и много други.

Той е обучавал специалисти в различни бизнес програми във Великобритания, Ирландия, Дания, Германия, Холандия, Франция, Украйна, САЩ, Япония, Обединените Арабски Емирства, Пакистан, Кувейт и много други. Сред компаниите, които са се доверили на консултантските му бизнес умения, са General Electric, The Atlantis Palm – Дубай, Shell, London Business School и много други.

Също така, Саймън е често канен като коментатор и експерт по говорене пред публика, комуникация, бизнес сторителинг, дебатиране, и презентационни умения в предавания на световната медия BBC World News, радио BBC Лондон и новинарският блог на Channel 5, както и в бизнес медии базирани в Близкият Изток.

През 2007 г. той е отличен в топ 20 на състезанието за публични говорители на САЩ, в което се съревновава с 26 000 участника.

През м. Август може да бъде закупен билет (или комбо билет за двама) на промоционални буреносни условия: https://en.xing-events.com/TheBusinessStorm.html

Следете прогнозата за бизнес времето...

*EspressoNews е партньор на събитието.

Тагове