До 5 септември промоционални билети за „Форум за дигитални финанси и нови технологии в банковия сектор“

1445 преглеждания

Еднодневният форум #NEXT DIFI 2016, който ще се проведе на 30 септ. 2016 г /четвъртък/,  ще разгледа темите за преплитащите се технологични иновации и финансови услуги, променящи начина, по който светът кредитира, купува и инвестира.

Чрез мултимедийни презентации на високо ниво, панелни дискусии и интерактивност с публиката, лидери на местни и международни банки и финансови организации ще представят своите прогнози и виждания относно бъдещето на банковия и финансов сектор и развиващите се иновативни услуги, повлияни от дигиталната ера.

Специални гости на събитието ще бъдат представители на банковия сектор,  изпълнителни директори на най-иновативните финансови компании и организации в

България, експерти и консултанти, с които ще може да се обменят познания за нови услуги, опит, иновативни практики и контакти за сътрудничество.

ТЕМИ:

Темите, които ще бъдат засегнати от програмата на форума, ще включват дигитално банкиране, възникващите глобални предизвикателства за банковия сектор, киберсигурността и развитието и появата на нови продукти и услуги:

Конкуренция, предизвикателства и алтернативни модели във финансовия сектор.

Преоткриване на бизнес моделите. Как да останем релевантни за новото поколение клиенти. Готови ли сме да приемем промяната и да се адаптираме?

Задоволяване на изискванията на регулатори, акционери и инвеститори.

Как банките и другите традиционни участници на пазара навигират сред променената бизнес среда?

Кои са ключовите предизвикателства и възможности на новата дигитална ера?

Как ще изглежда дигиталното бъдеще на банките?

Мобилните плащания като път към финансовo приобщаване и икономически растеж.

Кои са възможните макроикономическите и регулаторни сценарии и какви са очакваните ефекти от тях за финансовите услуги в Европа и България?

При направена регистрация до 5 септ.  с промо код DIFI2for1. Ще получите два билета на цената на един.

​Уебсайт на събитието: difi.b2bmedia.bg

Място: Sopharma Business Towers, Сграда А, зала Изток

Дата: 30 септември 2016г

Организатор: b2b Media

Espressonews  е медиен партньор на събитието