Режисьорът Craig D. Forrest ще предава знания за видео маркетинг на специализирано обучение в София

1481 преглеждания

53% от хората признават, че са закупили поне един продукт след гледане на клип в мрежата, а видео рекламите имат най-висок CTR (Click-to-Rate) от всички дигитални формати

 

Този ноември, София ще събере известни имена в сферата на видеомаркетинга по време на еднодневното обучение „Video, Мarketing, Аction”. Организатор на първото по рода си обучение в България е Events Bakery, вече известен сред онлайн предприемачите с  организирането на първия конгрес за електронна търговия в България – еComm Congress.

„Нуждата от такъв тип събитие е подтикната от факта, че видеото се превръща в мощен инструмент за дигиталните маркетолози, а цената на видео продукцията намалява. „ – споделят организаторите.

Иновативното обучение, което ще се проведе на 12 ноември в Capital Fort, ще бъде водено от Craig D. Forrest - режисьор и продуцент от САЩ работил за Discovery Channel, CBS, AMC, Animal Planet и др., който идва в България специално за обучението и ще се заеме с нелеката задача да предаде своите знания за успешен видео маркетинг и да очертае тънкостите, водещи до повече продажби на продудкти и услуги, разказани чрез видео съдържание.

За все по-нашумялата платформа Snapchat и работата с нея, своя опит ще сподели Ева Пиперевска, на която предстои след няколко дни да прави Snapchat обзор по време на Web Summit. За реални експерименти, проведени във Facebook и Youtube, ще разкаже Любомира Любенова, като ще даде примери от практиката за видео маркетинг, подкрепени с цифри и факти.

Своята регистрация за обучението може да направите тук, като броят на местата е силно ограничен, поради бутиковия характер на събитието.

 

Диляна Йорданова