Кампания за безплатни профилактични ехографски прегледи и изследвания организира община Драгоман с подкрепата на Областна администрация Софийска област

1585 преглеждания

На 22, 23, 28 и 29 октомври 2016 година, община Драгоман, с подкрепата на  Областна администрация Софийска област, ще проведе кампания за профилактични безплатни ехографски прегледи и изследвания, научи EspressoNews от официалния сайт на общината. Кампанията е насочена към лица в неравностойно положение и в риск, лица със затруднен достъп до лечебни заведения, както и към здравно неосигурени лица.

Безплатните профилактични прегледите включват ултразвуково изследване на корем /коремна аорта, черен дроб, жлъчка, панкреас, бъбреци и малък таз/ и ще се извършат от водещи специалисти в областта на коремната хирургия.

Специализираният мобилен кабинет за ехографските прегледи, ще бъде разположен на централния площад на град Драгоман, пред общинската административна сграда.  Желаещите да се възползват от безплатната услуга, е необходимо предварително се запишат на тел. 0879 103 392, за да бъде изготвен график. Лице за контакти и записвания - Сашка Стойчева – мл. експерт СУЗОВ в община Драгоман.

Община Драгоман призова всички граждани на общината да се възползват от предоставената им възможност и извършват профилактични прегледи в мобилния кабинет. 

Мария Маркова