Годишната конференция на b2b Media акцентира върху „Умни градове и споделена икономика“

1612 преглеждания

Сред презентаторите ще са Д-р Ана-Мари Виламоска – секретар на президента по иновации, изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, председателят на камарата на архитектите у нас арх. Борислав Игнатов и представители на бизнеса.

 

Смарт градовете и споделената икономика променят начина, по който живеем, но и начина, по който се развива бизнесът. Какво ни очаква в бъдеще – това ще се дискутира по време на Годишната конференция на b2b Media на 3 ноември 2016 г, посветена на “Иновации, споделена икономика и умни градове”.

 

Събитието ще се фокусира и върху изкуствения интелект, големите бази данни, Интернет на нещата, бъдещето на новото поколение сгради и градове, иновативните модели за финансиране, Crowd базираните модели, реформите в градското управление с акцент върху бързия напредък към електронно управление и онлайн доставка на услуги.

Сред презентаторите в Годишната конференция са:

Д-р Анна-Мари Виламовска - Секретар по здравеопазване, образование и наука на Президента на Република България Росен Плевнелиев. Ръководител на президентските награди "Джон Атанасов" за талантливи млади ИТ учени и предприемачи

Стамен Янев - Изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции

Арх. Борислав Игнатов – Председател на Камара на Архитектите в България

Пелагия Виячева - Директор на отдел „Връзки с инвеститорите” в Софарма АД и член на УС на АДВИБ

Горан Миланов - Председател на Българската фасилити мениджмънт асоциация

Арх. Ангел Захариев - съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти

Светлин Наков – основател на Софтуерен университет

 

Илия Кръстев - Platform Solutions Executive SAP

Емил Парашкевов - Управител и собственик на Инсес ООД

Бисера Иванова – заместник-изпълнителен директор на Mundus services

Галин Бородинов - ПР практик, управител на агенция PR Point

и други.

 

Партньори:

Sopharma, Германо-Българска индустриално-търговска камара, Камара на архитектите в България, Български фасилити мениджмънт асоциация, Българската асоциация по водите, Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Софтуерен университет,  Българска асоциация по информационни технологии, БАПРА, Агенция ПР2, Imot.bg, Publics.bg, EspressoNews, Manifesto.bg, Списание Exterior.

 

За организаторите:

b2b Media

b2bmedia.bg – под този бранд е познатият и вече натрупал популярност информационен сайт за бизнес новини. Той обединява целият поток от новини на български език, както и много на английски език в икономическата сфера. Дневно на портала се акумулират над 800 новини – на български, английски и руски език, което е уникално по обем съдържание и с над 120 източника. Новини в реално време за борсовите индекси, котировките на петрола, прогноза за времето. Информацията е огромна по отношение на бизнес сферата и предлага на едно място всичко, което се търси и намира в Интернет пространството.

b2b newsletter е седмичният електронен бюлетин с подбрани актуални новини и полезна информация, който се разпространява до общо 120 000 е-mail абонати.

Manifesto.bg – специалният проект на медийната група със селектрирани бизнес и корпоративни анализи, предприемачество, start–up новини, бизнес събития от България и света.

Събития:

 

b2b Media организира всеки месец информационни събития – дискусии, конференции и конкурси. Сред най-популярните са:

Национален конкурс „Най-зелените компании в България“

Годишните награди за бизнес и иновации на b2b Media

Международната конференция „Smart buildings, smart cities, smart economy“

NEXT DIFI – форум за дигитални финанси и иновации в банковия сектор

Sky stars - Годишни награди за авиационната и травъл индустрии

Digital Health and Medical Innovation Forum и др.

 

 

Espressonews е медиен партньор на събитието