Правила и условия за участие в кулинарен конкурс "Сподели своя вкус с EspressoNews"

2386 преглеждания

 

Стартира нашият кулинарен конкурс „Сподели своя вкус с EspressoNews”

С него екипът на новинарския портал на запад от София дава възможност за изява на всеки любител на домашно приготвената храна и нейното стилно представяне!

Правила и условия за участие: 

Как да участвате:

За да се включите в надпреварата е необходимо:

-          да направите снимка на приготвено от Вас ястие и да я качите като публикация на събитието „Сподели своя вкус с Espressonews”, заедно с рецептата. 

-          да призовете свои приятели, които биха  се включили в играта, като ги отбележите на всяка Ваша снимка  и  поставите следния текст:  „Сподели и ти своя вкус с EspressoNews! 

Снимката събрала най-много харесвания за седмицата ще бъде обявена за „Рецепта на седмицата“, ще бъде включена, заедно с рецептата, в рубриката вкусно на Espressonews и ще продължи в битката за награди.

Шеф Иванов ще направи коментар и ще даде препоръки на всеки  седмичен победител.

Всеки има право да участва колкото пъти пожелае, с неограничен брой рецепти.

Кой ще спечели?

Печелят общо трима участника, които са публикували на фейсбук страницата на събитието „Сподели своя вкус с EspressoNews” снимка и рецепта на приготвено от тях ястие и са били седмични победители.

Колко ще продължи играта?

От 01.11.2016 г. до 23:59 ч. на 01.01.2017 г.

Как да получите наградата си, ако сте сред спечелилите?

Печелившите ще бъдат обявени във вторник  (03.01.2017г.) след приключване на играта чрез публикация във Facebook страницата на EspressoNews, както и в събитието „Сподели своя вкус с EspressoNews”. Ако Вашето име е сред печелившите, ние ще се свържем с Вас чрез лично съобщение във Facebook и ще ви дадем инструкции как и къде да получите своята награда. В случай, че печелившият не отговори на съобщението ни в рамките на два дни, автоматично ще бъде изтеглен резервен печеливш, на когото ще бъде предоставена наградата.