Очаквайте постановката "Ние никога не се караме“ в НЧ „Христо Ботев 1934“ Божурище

1331 преглеждания

На 22-ри ноември /вторник/ от 19:00 часа, в НЧ ”Христо Ботев 1934“ град  Божурище ще бъде представена театралната постановка  – „Ние никога не се караме“  от  Валентин Красногоров.

Представлението е композирано от четири едноактни комедии:“ Да доживеем до вдругиден“, „Прелестите на изневярата“,“ Семейни сцени“ и „Ние никога не се караме“ , в които руският писател Валентин Красногоров въвежда зрителя в многопластовите взаимоотношения на съвременното семейство.  С много хумор и неприкрита ирония се разкриват неизбежните препятствия и невъзможности за едно безоблачно съвместно, семейно съществуване. Сатиричните ситуации редуват по един странен, но любопитен начин любов с омраза, обожание с ненавист, привързаност с непоносимост, радост със страх. Парализиращият страх да не сгрешиш, да не си заподозрян, да не бъдеш обичан. Героите правят невероятни планове за действие, но както често се случва сами попадат в собствените си капани.

В постановката участват  Васил Драганов, Грета Неделчева, Жаклин Георгиева, Мария Йорданова, Атанас Махнев, Александър Дадов.

Билети са на стойност от 10 лв. и могат да бъдат закупени на касата на читалището, всеки делничен ден.

Александра Джамалова