На 4 ноември Сливнишки герой и ЦСКА ще се срещнат на Армията

1449 преглеждания

Дербито между Сливнишки герой и ЦСКА ще бъде в сряда (5 ноември) от 18 ч. на стадион „Българска армия”. Тимът на Сливница трябваше да бъде домакин на мача, но поради благотворителния му характер двата отбора ще се срещнат в София, за да бъдат събрани пове

Дербито между Сливнишки герой и ЦСКА ще бъде в сряда (4 ноември) от 18 ч. на стадион „Българска армия”. Тимът на Сливница трябваше да бъде домакин на мача, но поради благотворителния му характер двата отбора ще се срещнат в София, за да бъдат събрани повече средства.

Рефер ще бъде Ангел Ангелов, който е бивш международен арбитър, както и син на един от най-легендарните рефери у нас – Любен Ангелов.

От БФС потвърдиха, че също ще се включат в инициативата, която двата тима организират.

Припомняме ви, че Венцислав Рангелов – главен мениджър на Сливнишки герой, случайно научава историята на младия мъж с футболни амбиции – Андрей Димитров, който губи крака си след тежка контузия по време на тренировка в Италия. Устремен да помогне на бившия футболист отново да играе, било то и в Параолимпийските игри, в съзнанието на Венци Рангелов веднага изниква идеята дербито им срещу ЦСКА да бъде благотворително и да помогнат на един човек да осъществи мечтите си.

Нека подкрепим Андрей и му дадем шанс да прави това, което го прави щастлив, да бъде футболист.

Повече за историята на Андрей и инициативата на Сливнишки герой може да откриете тук.