Благотворителен концерт в помощ на 6-годишната Виви ще се проведе в Костинброд

2097 преглеждания

Момиченцето страда от невробластом и се нуждае от лечение в чужбина

Благотворителен концерт под надслов „Бъдеще за Виви“ ще се проведе на 24 октомври 2018 г. с начален час 19:00 в НЧ „Иван Вазов“-гр. Костинброд. В проявата ще се включат състави от Костинброд и Сливница.

6-годишата Вивиан Валериева Костова е с тежката диагноза невробластом. С концерта, организаторите се надяват да вдъхнат надежда и да засвидетелстват съпричастност към състоянието на момиченцето, както и да подпомогнат събирането на средства за лечението й в чужбина.

Каузата „Бъдеще за Виви“ подкрепи и общинското ръководство на Ксотинброд. Ето текстът на писмото за подкрепа от името на кмета на общината Трайко Младенов и председателя на Общинския съвет д-р Атанас Тенев:

Уважаеми госпожи и господа,

С настоящото, Общинска администрация Костинброд и Общински съвет Костинброд се обявяват в подкрепа на каузата „Бъдеще за Виви ".

Кампанията, инициирана в полза и в подкрепа на Вивиан Костова , има за цел събирането на средства, необходими за лечение на детето в чужбина.

Община Костинброд, в лицето на кмета на община Костинброд, председателя на Общински съвет Костинброд, Общински съвет Костинброд и Общинска администрация Костинброд, изразява своята съпричастност към кампанията, като в съответствие с компетентностите и възможностите си, ще окаже съдействие.

Във връзка с горното и на основание депозирано в община Костинброд писмо с вх. No 94-Ц-6226.09.2018г. от Цветелина Емилова Стефанова,

ИЗРАЗЯВАМЕ ПОДКРЕПАТА СИ за набиране на средства от фирми, институции и частни лица, находящи се на територията на община Костинброд в помощ на Вивиян Костова.

EspressoNews