Българският евродепутат – Ева Майдел е патрон на второто издание на „Добрият пример на запад от София“

1695 преглеждания

Под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел ще премине второто издание „Добрият пример на запад от София“. През март 2017 г. Ева Майдел беше избрана за Най-добър депутат за 2016 г. в категория „Нови технологии”. Работата й в сферата на новите технологии, предприемачеството и иновациите бяха отличени и от авторитетни издания като Политико 28 (2015) и Форбс "30 под 30" (2016). През април 2017 г. тя и нейния екип продължиха традицията, започната от заместник-председателя на Европейската комисия Кристалина Георгиева (2014 – 2016 г.). На 23-и април на Grand Place в Брюксел Ева Майдел поведе Голямото хоро.

През 2015 г.  г-жа Майдел е отличена като "Най-добър новодошъл евродепутат", както и бе включена в списъка със 100-те най-влиятелни личности от Централна и Източна Европа на Financial Times.

През 2016 г. Ева Майдел става част от селекцията 30 under 30 Europe на Forbes и е единствената директно избрана от гражданите за включване в списъка на Politico с 40-те най-влиятелни евродепутати. Отново през 2016 г. е отличенa от списание Computerworld за съществен принос в развитието на дигиталните умения и предприемачеството.

Ева Майдел започва кариерата си в Европейския парламент като съветник на евродепутата Илиана Иванова от ГЕРБ/ЕНП. Основно работата й се фокусира върху теми, свързани с борбата с финансовата и икономическата криза, с бюджетния контрол на европейски средства, с вътрешния пазар и защитата на потребителите, както и с отношенията между ЕС и Китай. През 2013 г. заема позицията на координатор на делегацията на ЕНП/ГЕРБ и старши политически съветник. Към момента г-жа Майдел е български евродепутат, член в Комисията по вътрешен пазар и защита на потребителите и единственият български представител в Комисията по икономически и парични въпроси на ЕП. Член на Делегацията за връзки с Китайската народна република и на Делегацията за връзки с Америка.

Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, SamsoniteБигла 3Idea Advertising & PR, ИКЕМ.

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс

EspressoNews