В Божурище снимат един от най-любимите български сериали

4831 преглеждания

Вижте кои звезди приветства градът

Един от най-рейтинговите български сериали избра Божурище за снимки на новия си сезон. Продукцията на БТВ и Dream Team Productions стартира във през 2011 г. и от тогава развеселява зрителите пред малкия екран със своите неповторим сюжет, ярки персонажи, отлична актьорска игра и най-високо качество на снимане.

Действието се развива в наши дни. Героите, които в началото на сериала живееха в крайния столичен квартал Извор, после се преместиха в централен столичен квартал, сега вече живеят в Божурище. Продуцентският екип на сериала е привлечен от цялостната нова визия на града и най-вече от добре изглеждащите общински сгради, които се открояват с еднаквата си визия. Именно това отговаря на сюжета в сериала - красиво градче с обновени пространства, привличащо с удобството и уюта си.  

„Щастлив съм, че тук ще видим големите и едни от най-обичани български актьори - Стоянка Мутафова, Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Албена Павлова, Силвия Лулчева, Васил Драганов, Иван Юруков, Петьо Петков-Шайбата, Мина Маркова и други.“, написа в профила си във Фейсбук кмета на Божурище Георги Димов и допълни:

„Много съм горд, че постиженията ни се забелязаха от толкова популярни личности и гласуваха доверие на градчето ни. Пожелавам им лек, ползотворен, изпълнен с емоции сезон и непоклатим рейтинг, а ние ще продължаваме да предоставяме нови места за снимачната им площадка!“

 Снимки: Георги Димов, Фейсбук

EspressoNews