В Годеч събират за рециклиране стари и неработещи електроуреди

1603 преглеждания

Продължава записването за посещение от мобилна група

Продължава записването на желаещи да предадат регламентирано стари и неработещи електроуреди в община Годеч. Това съобщиха на официалния си сайт от местната администрация.

Ако имате стари или неработещи печки, перални, телевизори, хладилници, компютри, монитори, климатици, ел. инструменти, прахосмукачки, мобилни телефони и всякакви други електроуреди, можете да направите заявкя за безплатно посещение на мобилна група до вашият адрес, която ще извози техниката за рециклиране.

Заявките ще се събират на телефон 0729/98051 или на място в Общинската администрация в стая 122 - Емилия Николова. Трябва да посочите име, телефон за връзка, вида и броя на електроуредите, с които искате да се разделите.

Включилите се в кампанията граждани ще получат ваучери за отстъпка от 2 до 10 лева, които ще могат да използват при покупката на нови електроуреди. Размерът на отстъпката зависи от вида на предадения уред.

„Да запазим природата чиста! Не изхвърляйте безотговорно старите и неработещи електроуреди, а спечелете от тях. Системата за разделно събиране на стари електроуреди намалява потенциалните опасности за човека и природата.“, апелират от Община Годеч.

EspressoNews