В спортна зала „Драгоман“ се проведе коледен турнир за деца

687 преглеждания

Отборът на град Сливница спечели надпреварата

На 7 декември, в спортна зала „Драгоман“ се проведе коледен турнир за деца родени след 2007-ма година. Той бе организиран от Областния съвет на БФС - София и „Спортна зала Драгоман". Участие в надпреварата взеха шест отбора разделени и в две групи.

В група А участие взеха домакините от ФК „Драгоман”, „Балкан” Ботевград и „Спортист” Своге. Битката бе изключително завързана и в крайна сметка и трите отбори записаха по една победа и класирането се определи от головата разлика. Първото място зае „Спортист”, второто „Драгоман”, а Балкан” остана трети и отпадна от по-нататъшно участие.

В група Б бяха отборите на „Сливнишки герой” Сливница, „Рилски спортист” Самоков и „Ком” Годеч. И тук головата разлика изигра решаваща роля. С равни точки, по 4 на първо и съответно второ място се наредиха „Сливнишки герой” с голова разлика 5:2 и „Рилски спортист” с голова разлика 4:3. „Ком” остана трети и отпадна от надпреварата.

В мача за трето място се изправиха ФК „Драгоман” и „Рилски спортист”. Домакините откриха резултата и водеха почти до края на срещата, когато „Рилецо” успя да обърне с два бързи гола за 2:1.

На финал се изправиха отборите на „Сливнишки герои“ и „Спортист“ Своге. Победител стана отборът на град Сливница с резултат 2:0 и спечелиха първото място.

EspressoNews

Снимка: Община Драгоман