Валери Иванов положи клетва като член на Общински съвет-Костинброд

1708 преглеждания

На четирдесет и петото заседание на местния парламент

Нов общински съветник положи клетва като член на ОбС-Костинброд. Валери Руменов Иванов подписа клетвената си декларация в началото на четиридесет и петото редовно заседание на местния парламент, което се проведе на 31 май в НЧ ”Иван Вазов-1947”.

По решение на Общинската избирателна комисия, Иванов зае мястото на Николай Борисов, който е назначен за заместник областен управител на Софийска област.  От миналата седмица, г-н Николай Борисов е назначен за заместник областен управител на Софийска област.

След като положи клетва, Валери Иванов получи поздравления от председателя на Общински съвет д-р Атанас Тенев и от ръководството на Община Костинброд в лицето на кмета Трайко Младенов.

В местния парламент Валери Иванов ще бъде и председател на комисията по здравеопазване, социални политики, спорт и проблеми на младежта. Ще членува и в комисията по местно самоуправление, нормативна уредба, регионална политика и евроинтеграция, както и в комисията по образование, наука, култура и вероизповедания.

EspressoNews